Navigatie
- Oesterzwamsalade met Alfalfa
- Ovenschotel met oesterzwammen
- Reuzechampignon gevuld met noten
- Ovenschotel met aardappelen en paddenstoelen
- Paddenstoelen op veldsla
- Gevulde Portabella's
- Champignonsalade met kaas
- Salade van Oesterzwammen en champignons
- Salade met gebakken reuze champignons in een panade van chips
- Springrols van sla
- Paddenstoelen Groenten
- Champignonsoep
Paddenstoelen Groenten
Ingrediënten:
Met water blussen en de paddenstoelengroente 10 min. licht laten koken. Met strooiaroma, zout en peper op smaak maken. Door de verschillende soorten paddenstoelen krijgt dit gerecht een bijzonder fijne smaak. Serveren met in boter gestoofde aardappelen.
- 750 gr. paddenstoelen: mergelchampignons, cepes, oesterzwam, pied de mouton, Hoorn van Overvloed, cantharel, ridderzwam, champignons.
- 2 fijn gesnipperde uien
- 1 bosje verse kruiden (vers gehakt)
- 60 gr. boter
- 0,5 lit. water
- 1 eetlepel meel
- 1 theelepel strooiaroma
- zout
- peper
Met water blussen en de paddenstoelengroente 10 min. licht laten koken. Met strooiaroma, zout en peper op smaak maken. Door de verschillende soorten paddenstoelen krijgt dit gerecht een bijzonder fijne smaak. Serveren met in boter gestoofde aardappelen.