Navigatie
- Oesterzwamsalade met Alfalfa
- Ovenschotel met oesterzwammen
- Reuzechampignon gevuld met noten
- Ovenschotel met aardappelen en paddenstoelen
- Paddenstoelen op veldsla
- Gevulde Portabella's
- Champignonsalade met kaas
- Salade van Oesterzwammen en champignons
- Salade met gebakken reuze champignons in een panade van chips
- Springrols van sla
- Paddenstoelen Groenten
- Champignonsoep
Oesterzwamsalade met Alfalfa
Ingrediënten:
Plakjes tomaat langs rand leggen. Sausje nogmaals roeren. Helft over alfalfa en tomaat sprenkelen. Oesterzwammen op alfalfabedje rangschikken. Besprenkelen met rest van sausje.
- 250 gr . oester zwammen
- 1/2 ui
- 2 tomaten
- 1 eetlepel dragonazijn
- zout
- versgemalen peper
- 1/2 theelepel suiker
- 4 eetlepels (zonnebloem)olie
- 1 teentje knoflook
- 100 gr. alfalfa.
Plakjes tomaat langs rand leggen. Sausje nogmaals roeren. Helft over alfalfa en tomaat sprenkelen. Oesterzwammen op alfalfabedje rangschikken. Besprenkelen met rest van sausje.